Stell av schnauzer-rasene

Pelsstell

Alle schnauzer-rasene trenger jevnlig trimming av pelsen. Napping og klipping blir endel av hverdagen. De fleste gjør det meste selv til "husbruk", og kontakter en ekspert når de skal gjøres klare for utstillinger. Det finnes trimme-kurs rundt om i landet, meld deg på om du kan -du lærer masse, og det viktigste er trening og atter trening for å få det til!
Vår første riesen, Scott, har enkel pels å stelle for en amatør - den er kort og stri, han har lite beinhår og har etterhvert blitt litt tynn i luggen også. Dermed er det lettere å se linjene når man klipper/trimmer.  Ronja har en helt annen pels, mye bløtere, litt "fall" og den vokser ut iløpet av tre-fire uker! En utfordring fordi hun har så mye hår at det kan være vanskelig å se hvor du skal begynne, særlig hvis det har blitt litt lenge siden forrige pelsstell!
Ronjas oppdretter; Wenche Berntsen fra Sotra har reddet oss mang en gang når det gjelder å få Ronja til å se ut som en dronning! Wenche Berntsen er en racer til å klippe, har et skarpt blikk for detaljer og gir seg ikke før resultatet er perfekt! Jeg har lært masse av henne, og klipper mine egne hunder til husbruk, samt noen andre riesen i vennekretsen.
Klippeskjema for riesen kan du laste ned fra Norsk Schnauzer og Bouvierklubs nettsider, www.nsbk.org.
Her er en nyklippet Scott i 2004.

ALOE VERA

Til pleie av hud, pels og poter bruker vi kun naturprodukter. Aloe Vera fra det tyske firmaet LR er uslåelig både til dyr og mennesker. Det finnes en egen dyreserie med Aloe Vera shampo, en quick help spray og en pels-gloss (coat gloss). I tillegg bruker vi Aloe vera med propolis til behandling av sprukken hud, såre poter osv, og en Aloe vera gel som er fin til småsår og skader som ikke trenger veterinærbehandling. Dyreproduktene fra LR inneholder Niem - et plantestoff som gjør at insekter og parasitter holder seg unna. Derfor er det lurt å gi hunden et par vårbad med Aloe vera shampo som gir en grunnbeskyttelse. I tillegg kan man spraye Aloe vera quick help spray på ben og underlinje før turer i skog og mark om sommeren.
Disse aloe vera produktene har jeg også med hell benyttet til hest. Flott pleie til pels og man. Quick help spray og aloe vera gel har tatt knekken på infeksjoner i sår.
Aloe vera produktene selges kun i direktesalg. Ta kontakt med meg om du er interessert i produktene. Ved å registrere deg som kunde får du produktene 30 - 40 % billigere enn å kjøpe dem av meg eller andre forhandlere. Det er uten forpliktelser - du kjøper det du vil når du vil. Meget ryddig opplegg og ingen krav om minstekjøp.
LR Aloe Vera er godkjent av Fresenius Institut; bare 2 av 100 innleverte produkter får deres godkjenning.
Aloe vera har vært brukt siden oldtiden, og er kjent for sin sårhelende og betennelsesdempende virkning.

Gå til "Kontakt oss gjerne" boksen til venstre i margen - og send en mail dersom du vil vite mer om Aloe Vera.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:18

SØTE HUNDER! sjekk min hjemmeside også den heter www.farris.123hjemmeside.com

...
26.10 | 23:10

Flott hjemmeside!!:) Sjekk gjerne ut min også:) www.123hjemmeside.no

...
29.04 | 17:03

Sååå søte hunder

...
24.08 | 19:32

Hei! Dere finner bilder av Julianne på bloggen min "Rufus" på hest.no Mvh Sylvi

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE