La-Pot Arjas Black D-Ronja

Ronja

Ronja er født 31. mars 2004.
Mor:NUCH La-Pot-Arja's Black Becky, født i 2000
Far: NUCH Riesen-Hagan's Eros to Fearplay, født i 2000
Oppdretter: Wenche Berntsen, 5353 Straume
Ronja er HD fri og øyelyst u.a

Hun har ikke hatt valpekull, har dessverre vært tom etter 2 forsøk med parring og inseminering.
Hun er en super godjente, tøff og uredd, leken og grei med andre hunder - og nå er hun "mor" for lille Molly . Hun er så flink med valpen, de sover i samme kurv, hun irettesetter Molly når hun gjør noe galt(og det skjer jo ofte..), hun vasker og steller henne. Flott for Molly å få vokse opp med en så omsorgsfull tispe.
Dette bildet vant fotokonkurransen 20.feb.09! Her er Ronja i hjertet av Jotunheimen, 4 mndr gammel. Hun avkjøler seg i Koldedalsvatnet med Uranostind og Uranosbreen i bakgrunnen. En varm og flott dag i fjellet!

Det første møtet

Mamma, pappa, storebror Harald og Scott dro til Sotra 1 mai 04 for å se på meg første gang!
Et yrende liv i kjellerstua - 10 viltre riesenvalper ! Vanskelig å velge?
De valgte selvsagt meg - Ronja Røverdatter!
 Det var det første navnet de ga meg, siden har jeg fått mange navn; Ruske-Sara, Dronningen, Kosejenta, Nusse-Marie, Sussa, Badenymfen, Villtassen, for å nevne noen - hver til sitt bruk!
Vi har plukket ut vår yndling - Ronja hilser på Harald for første gang!

Mer om Ronja Røverdatter

Ronja er en energisk og livlig hund med et fantastisk gemytt. Samtidig er hun meget klar på hva hun vil - og på å si fra til oss hva hun mener. Tror aldri vi har hatt en hund med slike evner mht kommunikasjon!
Hun elsker å være på tur, hun er sterk og rask, så det er en fryd både med snørekjøring og kløvturer. Etter en treningstur er det rett inn i gangen og prøve å åpne spannet med hundefor! Hvis vi ikke kommer, høres et bestemt lite bjeff - jeg vil ha mat!  Etter foring er det full avslapping - enten på fanget,på teppet ved sofaen, på bikkjerommet, i en stol eller hvor hun måtte finne det for godt. Da er alt skrudd av! Vi sier av og til at hun sover ikke, hun bare ligger på lading!
Riesen (som de fleste andre hunder) krever tur og trening - og får de dekket det behovet, så er det ikke mye bryderi med dem innendørs! De er utrolig rolige inne. (Vi var vant med vorstehere fra før, og det var urolig i forhold!) De bjeffer når det kommer noen til huset vårt, men når de er kommet inn og har hilst, så er det klapp og kos som gjelder. Ronja elsker folk med hundetekke - da setter hun seg bare rolig ned, lar seg beundre og klappe - og de fleste faller pladask for henne! Folk som ikke er så begeistret for hund bryr hun seg ikke så mye om - og det er jo like greit.
Ronja har vært med oss landet rundt (foreløpig alle fylker unntatt Østfold) samt i Sverige.
En herlig tispe som vi har mye glede av!
Du kan se flere bilder av Ronja i RONJAS ALBUM
Ronja koser seg i godstolen, trøtt og mett etter en dag med tur, lek, kos og mat.

Ronjas dagligliv

Ronja er blitt 6 og et halvt år - og er fremdeles en helt utrolig herlig hund som bare sjarmerer alle hun møter. Hun er tålmodig og leken med Molly, og fremdeles like glad i tur i skog og på fjell og i byen.
Etter at det åpnet en Naturmedisinsk dyreklinikk på Hamar i høst, har Ronja vært på hundemassasje tre ganger. Hun feiler ingenting, er helt myk og avslappet uten muskelknuter eller vonde ledd, så hun sovnet under massasjen og hun koste seg skikkelig!
Ronja koser seg på hundemassasje hos Maren på Naturmedisinsk Dyreklinikk på Hamar.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:18

SØTE HUNDER! sjekk min hjemmeside også den heter www.farris.123hjemmeside.com

...
26.10 | 23:10

Flott hjemmeside!!:) Sjekk gjerne ut min også:) www.123hjemmeside.no

...
29.04 | 17:03

Sååå søte hunder

...
24.08 | 19:32

Hei! Dere finner bilder av Julianne på bloggen min "Rufus" på hest.no Mvh Sylvi

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE