Hunder som har stått oss nær

Vår 2010 til vår 2011

Iløpet av et snaut år har mange hunder i familien og blant nære venner gått bort - det er blitt tomt i rekkene, men noen nye små tasser kommer heldigvis og tar en tom plass....

        VI MINNES MED VEMOD OG GLEDE 
* Bergsbakkens Ruggen som gikk bort rett før han fylte 
   11 år     -  Scotts kullbror

* Blandingshunden Mikkel 7år - Øyvind og Heidis hund

* Riesenschnauzer Mia  4 1/2 år - Øyvind og Heidis hund

* Riesenschnauzer Diego, snaut 7 år - Ronjas kullbror

Bergsbakkens Scott

Til minne om vår utrolig gode og flotte Bergsbakkens Scott som døde 31.mai 2010, vel 11 år gammel.  Vi tror du fikk et godt liv med mange turer i skog, på fjell og ved sjø. Du var omgjengelig og grei å ha med seg uansett hva vi skulle, og en energisk, livlig og utholdende turkamerat - med kløvsekk , på skiturer og fotturer landet rundt.  Vi takker deg for følget gjennom disse årene, Snuti-gutten vår.


                      REGNBUEBROEN

Like hitenfor himmelen er det et sted som heter Regnbuebroen. Når et dyr dør som har stått noen på jorden spesielt nær, kommer det til Regnbuebroen.
Der er det sletter og åser for alle våre spesielle venner, slik at de kan løpe og leke sammen. Det er masser av mat og vann, og vennene våre har det varmt og godt.
Alle dyr som har vært syke og gamle får tilbake helsen og blir i full vigør. De som var skadet og ødelagt blir hele og sterke igjen, akkurat slik vi husker dem i våre drømmer fra tiden som var.
Dyrene er glade og tilfredse, bortsett fra en liten ting: alle savner de noen som har vært helt spesielle for dem, noen som måtte etterlates...
Alle løper og leker sammen, men dagen kommer når en plutselig stopper opp og ser mot horisonten. Øynene er lysende og intense, den ivrige kroppen begynner å dirre. Plutselig løper han vekk fra resten av gruppen, løper over det grønne gresset så fort bena kan bære han. Du er blitt oppdaget, og når du møter din spesielle venn til slutt er det i glad gjenforening, for aldri å skilles igjen.
Kald snute over ansiktet, hendene dine stryker det kjære hodet om og om igjen. Du ser inn i de trofaste øynene til vennen din som så lenge har vært borte i livet ditt, men som alltid har vært tilstede i hjertet.

Så krysser dere Regnbuebroen sammen......................

Bergsbakkens Scott 1999 - 2010

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:18

SØTE HUNDER! sjekk min hjemmeside også den heter www.farris.123hjemmeside.com

...
26.10 | 23:10

Flott hjemmeside!!:) Sjekk gjerne ut min også:) www.123hjemmeside.no

...
29.04 | 17:03

Sååå søte hunder

...
24.08 | 19:32

Hei! Dere finner bilder av Julianne på bloggen min "Rufus" på hest.no Mvh Sylvi

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE