Slik er en riesenschnauzer

Det finnes hunder og det finnes Riesenschnauzere - vil du ha en hund med egne meninger, personlighet og bøttevis med sjarm - da skal du velge en riesen   

 "Helhetsinntrykket av en riesenschnauzer er en stor, kraftig og tettbygd kvadratisk hund, med strihåret pels. Hårlaget skal være stritt, hardt og tett. Det består av tett underull og ikke for kort, hard dekkpels. Stri dekkpels som er lang nok til å teste strukturen, ikke verken lurvete eller bølgete.Ensfarget sort, med sort underull.
Typisk mentalitet er sindig ro, godmodighet og ubestikkelig lojalitet. Rasen har høyt utviklede sanseorganer, intelligens og lærevillighet, styrke, utholdenhet og motstanskraft mot sykdom. Dens medfødte evne til å tåle stress og dens selvsikkerhet gjør den til en fremragende famile-, sports-, bruks- og tjenestehund.
Mankehøyde: Hanner og tisper: 60 -70 cm
Vekt: Hanner og tisper: 35 -47 kg"

Kilde: utdrag fra rasebeskrivelsen etter gjeldene FCI-standard. Vil du lese en fullstendig beskrivelse;  klikk deg inn på www.nsbk.org - videre på våre raser, deretter på riesen.
Bergsbakkens Scott, 10 år og lille Jonas, 1 år koser seg ute i påsken 09. En perfekt familiehund, rolig og forsiktig når en ny generasjon begynte å krabbe rundt. Her venter Scott tålmodig på servering av snøkaker!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:18

SØTE HUNDER! sjekk min hjemmeside også den heter www.farris.123hjemmeside.com

...
26.10 | 23:10

Flott hjemmeside!!:) Sjekk gjerne ut min også:) www.123hjemmeside.no

...
29.04 | 17:03

Sååå søte hunder

...
24.08 | 19:32

Hei! Dere finner bilder av Julianne på bloggen min "Rufus" på hest.no Mvh Sylvi

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE