Eltuns R-Molly

Tenårings-Molly

Molly er straks 21 mndr og en livlig og leken riesen. Litt mer skeptisk til nye ting enn Ronja er, og mangler foreløpig Ronjas selvsikkerhet i nye situasjoner, men vi jobber godt med saken og lar henne møte nye ting, folk og steder alene uten "støttehjulet" Ronja.  Molly har vært på sin første utstilling og fikk kjempeflott kritikk - det var bare ringtrening som manglet (hun ville bare hoppe som en kenguru) - og det får vi ta på vår kappe! Mer trening og bedre lykke neste gang!  Molly har også fått være med på hundemassasje, litt forsiktig og slappet nok ikke helt av i starten, men det gikk kjempebra etterhvert - tror hun syntes det var veldig behagelig. Hun gjespet og glippet med øynene - og med mamma trygt plassert ved siden av så gikk det over all forventning. Heller ikke Molly har noen "vondter" - dette gjør vi får at hun skal være med på noe uten Ronja - og møte nye mennesker og situasjoner på fremmede steder. Riktig flink er hun blitt :-))
Godjenta Molly, 18 mndr.

Oppdatert 23.02.2010

Molly har fylt ett år, og er blitt en vilter tenåring! Hun er høyt og lavt, er lynrask i bevegelsene og er en skikkelig klatremus. Gjerdet rundt tomta er ingen hindring - hun spretter over mange ganger om dagen -godt vi ikke har en vei med mye trafikk rett utenfor!
Hun har masse energi, er nysgjerrig og en skikkelig kosejente - med andre ord en typisk riesen.
Scott og Ronja ser litt overbærende på henne når hun herjer som verst - men Ronja synes det er gøy å delta i litt herjing med Molly av og til.  Ronja setter henne også skikkelig på plass dersom hun blir for "plagsom".
På høsten var hun kjempeflink til å gå i bånd og ved fot - nå er hun ikke like lydig... Når de andre to går ved fot, så bare spurter hun avgårde ! 
Husets tepper får også gjennomgå - de er blitt frynsete i kantene...
Men det er vel med unghunder som med tenåringsbarn - det er en tid med opposisjon...
Vi trener og trener - og roser henne når hun går pent i to sekunder - og når hun kommer tilbake når vi roper på henne.
Vi har tro på at også hun lærer ved å se hva de to voksne hundene gjør - og at hun etterhvert skjønner at hun får lov å springe alt hun vil når vi sier det - men også gå ved fot og komme når vi sier det.
Når dagen er over, tur og mat unnagjort - da kryper en god og rolig kosejente opp i fanget og sovner momentant!
 - og vi glemmer dagens irritasjon over diverse avstikkere...
Mollyjenta har også fått mange kallenavn; Rally, Klatremus, Ruske Sara, Lynvingen, Helene Skarefrøken, og smågnager'n...
Molly i sitt ess - fri dressur i skogen. Her med Ronja på tur 7.febr 2010

Det nyeste familiemedlemmet

Eltuns R- Molly
født: 4.febr 2009

Mor: Eltuns N-Tutta, født i 2004
Far: Bergsbakkens Ulrik, født i 1986
Oppdretter: Ann Irene Blomli
                    7300 Orkanger

Vi hentet Molly i påsken 09 - og er nå i en hektisk, men koselig valpe-periode. Molly har slått seg fint til ro, og har det supert sammen med våre to andre risen, Scott (10 år) og Ronja (5 år).
Her er det lek, oppdragelse, mat, tur og søvn som står på dagsordenen!
Se bilder i Mollys album.

6 måneder 4.august 2009

Lille Molly er blitt 6 måneder - tiden har gått så fort! Hun har vokst mye, det blir spennende å på neste veterinærkontroll 17 august. Tenker hun har blitt noen kilo tyngre! Hun er en livlig og glad hund - leken og opplagt! Hun herjer masse med de to voksne hundene, men de setter henne på plass dersom hun blir for vill.. Hun elsker turer i skog og fjell, elsker å bade i balje på plenen - og er for tiden en ivrig gnager på tepper og ryer - og en vedpinne er heller ikke å forakte...en riktig god kosejente! Sover hele natta( dvs ligger på lading!) Vekt: 27 kg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:18

SØTE HUNDER! sjekk min hjemmeside også den heter www.farris.123hjemmeside.com

...
26.10 | 23:10

Flott hjemmeside!!:) Sjekk gjerne ut min også:) www.123hjemmeside.no

...
29.04 | 17:03

Sååå søte hunder

...
24.08 | 19:32

Hei! Dere finner bilder av Julianne på bloggen min "Rufus" på hest.no Mvh Sylvi

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE